Skip to main content
Loading Events

« All Events

Familieopstellingen De Fontein – Vind je plek en laat het je zelf goed gaan

November 20 - November 25

Over De Fontein

De metafoor van de fontein maakt het mogelijk eenvoudig uit te leggen hoe je systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken en wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Door aan te kijken wat van jou is ontwikkel je kracht en waardigheid.

Voor wie?

Deze 5-daagse retreat is er voor mensen die klaar zijn om stevig op hun plek in het leven te staan.

Loop jij steeds tegen dezelfde patronen aan in je dagelijkse leven die zo moeilijk zijn te door- breken? Verlang je naar een leven dat makkelijker stroomt en wil je voluit leven?

Dan is deze retreat voor jou! Familieopstellingen zijn een prachtige manier om jouw belemmeringen eindelijk te gaan door- breken. Je ziet en voelt letterlijk wat er speelt in jouw familiesysteem en dat geeft rust, zorgt voor beweging en groei.

Door wie?

Christophe Van de Vorst: met ruim 10 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van mens en organisatie, is zijn aanpak te omschrijven als: no-nonsense, behapbaar en ervaringsgericht. Hij weet zowel mens als organisatie in beweging te brengen zodat het op alle lagen kan stromen. Christophe gaat dan ook aan de slag met de essentie en neemt zijn deelnemers mee in het proces van denken, voelen en doen. Deze stroming gaat verder dan enkel inzicht, het brengt mens en organisatie in proces naar hun eigen natuurlijke beweging. Van ‘storming’ naar ‘performing’ met het hart op de relatie, en hard op de inhoud kan de dynamiek gaan stromen op een dieperliggende laag. Met zijn grote passie voor improvisatietheater weet hij ook de nodige humor en ‘luchtigheid’ mee te nemen in zijn trajecten. Met de belangrijke waarde: verbinding, kwaliteit en resultaat kan je zeker zijn van een veilige bedding tijdens het groeiproces waarbij deelnemers zichzelf kunnen en mogen zijn.

Ilse Brommersma heeft als zelfstandig ondernemer een praktische inslag, levenslust en dieptekennis op haar vakgebied, ontstaan vanuit de opvoeding en door haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Maastricht. Daarbij heeft Ilse de jaaropleiding familiesystemen bij Elmer Hendrix aan het Instituut voor Systemisch Werk gevolgd. Ze heeft ruime ervaring in haar werk als (leiderschap) coach & trainer op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Ilse begeleidt ook partners gezamenlijk en afzonderlijk in hun coachvragen ten aanzien van hun relatie. Ze doorziet waar de hefboom zit om een (systemisch)patroon blijvend te kunnen doorbreken. Liefdevol en eerlijk houdt ze een spiegel voor en staat ze naast je om je te steunen, praktische handvatten aan te reiken, te kietelen en indien nodig een figuurlijk ’tikje’ te geven. Ilse leeft de fontein in woord en daad.

Quote

“Deze week was een cadeautje! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn opstelling gaf me helderheid. Het is echt anders als je het voelt dan als je erover praat. De verbinding met de groep was heel bijzonder. Iedereen ging lichter naar huis; als een betere versie van zichzelf. Het was zelfs te zien op de gezichten. De prachtige natuur droeg daar ook aan bij.”

Programma

 • 4 overnachtingen (op een eigen fijne kamer)
 • 5 lunches incl. drankjes
 • 4 Heerlycke diners incl. drankjes
 • Overdag koffie, thee, water en tussendoortjes
 • Eigen opstelling
 • Representant in andere opstellingen
 • 2 ochtenden yoga
 • Diverse meditaties
 • Wandelingen en bezoeken aan bijzondere plekken in de natuur
 • 1 uur individuele coaching na retreat

Prijs

Prijs voor de retreat: €2.100 ,- per persoon excl. 21% BTW.

 • incl. overnachting in eenpersoonskamer
 • incl. drankjes en maaltijden
 • drankjes na 18u zijn apart te betalen.

KMO-portefeuille is geen optie.

Met vragen kan je terecht bij Christophe en Ilse:

Christophe Van de Vorst: 32(0)479 59 95 73, christophe@elsvansteijn.com
Ilse Brommersma: 31(0) 643 79 91 96, ilse@elsvansteijn.com

Schrijf je hier in

 

Details

Start:
November 20
End:
November 25
Event Categories:
,

Teachers

Christophe Van de Vorst
Ilse Brommersma

Other

When?
3-7 days
How?
Systems Thinking / Strategy