Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Holistische yoga retreat

October 20, 2023 @ 5:00 pm - October 22, 2023 @ 2:00 pm

Programma

Alle activiteiten tijdens deze unieke retreat, zijn gericht op het verenigen van je lichaam, geest en ziel. Zo ontstaat er balans harmonie in jezelf.

Hoe versterk je tijdens deze retreat jouw body, mind & soul verbinding?

1. Gekende en meer verrassende yogasessies van soft vinyasa flows, over rustgevende yin yoga en een verrassende yogamix volgens de persoonlijke stijl van de docenten, leggen de focus op het ontwikkelen van fysieke en mentale balans. Door de bewuste en gerichte oefeningen word je geest gevoed in het waarnemen en in balans brengen van je lichaam en ademhaling. Zo versterk je de connectie tussen lichaam en geest en kom je ‘thuis’ bij jezelf. De yin yoga sessies richten zich op
2. Ademhalingsessies helpen je bij het kalmeren van je geest, verminderen stress en bevorderen een diepere verbinding met jezelf. Ontdek welk gevoel van innerlijke rust, focus en concentratie het jou brengt.
3. Meditatiecirkels: leer op een toegankelijke, makkelijke manier je brein kalmeren en je bewustzijn vergroten. Door te mediteren gun je je brein rust en herstel. Voel hoe er lichtheid ontstaat tijdens en na een begeleide meditatie
4. Intentie en bewustzijn: de ademhalingsoefeningen, uitwisselingen, meditatie en journaling momenten creeëren bewustzijn van je gedachten, emoties en fysieke sensaties. Hierdoor zal je diepere verbinding voelen met jezelf, door jezelf te leren observeren zonder oordeel. Zo kan je blokkades wegwerken, chronische pijn verzachten en spanningen loslaten, die je in de weg staan van een harmonieuze verbinding tussen body, mind en soul.

Al deze elementen samen creëren een holistische retreat en eenunieke gelegenheid tot extra me-time voor jou. Op een betoverende plek in het midden van de natuur.

Getuigenissen

Tijdens het weekend vond ik rust en inzichten over mezelf, even “ik ben op vakantie geweest” gevoel

Nieuwe ervaring met een groep mensen die ik niet ken;

Lichaamsfocus; Innerlijke rust; Vreugde; Kaarten met een boodschap vestigden mijn aandacht op wat elke dag belangrijk is – het wow-effect !

Voor wie

Wil je op reis met jezelf en de connectie tussen je lichaam, je geest en je ziel versterken ? Wil je ontdekken hoe yoga en ademhaling jou helpen om in het dagelijks leven beter om te gaan met weerstand, stress en/of uitdagende situaties? Hou je daarnaast ook van lichtheid, plezier en in verbinding gaan met anderen? Dan is deze retreat voor jou!

Deze retreat is toegankelijk voor zowel ervaren als beginnende yoga-beoefenaars.

Door wie

Annekatrien De Smedt en Virginie Parent nemen je graag mee tijdens deze reis. Beide zijn gecertifieerde Soft Vinyasa en Yin Yoga docenten, met focus op body alignement.

Annekatrien is Shiatsu therapeut en coach in opleiding.

Virginie is in het dagelijks leven aan de slag als loopbaan coach, veerkracht coach (gespecialiseerd in stress & burn-out) en faciliteert workshops en trainingen in bedrijven.

Praktisch

Vrijdag 20/10
17u – aankomst
18u30 – avondmaal
20u – samen inchecken en landen – easy flow (yang yin)

Zaterdag 21/10
09u – Balans yoga, loslaat oefeningen, journaling
13u30 – lunch
14u – wandeling in de natuur, vrije tijd, thematische yogales rond “steun en connectie”, reflectiemoment
19u – avondmaal
20u30 – meditatie en ademhaling

Zondag 22/10
08u – ochtend yin yoga
ontbijt
10u30 – thematische yogales rond lichtheid, journaling
13u30 – lunch, integratietijd, verrassende thematische yogales (verbinding in plezier), closing circle

Prijs

€575 pp. single room
€525 pp. double room (gedeeld)

Schrijf je hier in

Details

Start:
October 20, 2023 @ 5:00 pm
End:
October 22, 2023 @ 2:00 pm
Event Category: