Skip to main content
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Ontwikkel een helder innerlijk kompas

July 10, 2023 - July 12, 2023

Drie heerlijke ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je wijze zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit met je hoofd alleen had kunnen bedenken.​

De rustgevende omgeving, boeiend gezelschap, lekker eten en een gevarieerd levensmissie programma staan garant voor drie dagen absolute me-time. Stapsgewijs worden de woorden van jouw levensmissie helder, kom je tot rust en ontdek je een hernieuwde richting en drive in jezelf.

Na 3 dagen exploreren, verbinden en genieten ga je huiswaarts met een intern kompas van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Tijdens het programma is er alle ruimte voor stilte bij jezelf, om te verbinden en ook voor persoonlijke begeleiding tussendoor mocht je daar nood aan hebben.

Doel van dit programma:

een heldere levensmissie in maximum zes woorden​

Het gevarieerde programma in combinatie met de persoonlijke begeleiding helpen je herinneren wie je wezenlijk bent. In plaats van je af te vragen waarom het leven jou niet geeft wat je verwacht, stellen we je vragen als:​

 • Wat verwacht het leven van jou?
 • Waar nodigt het jou toe uit?
 • Welke nieuwe mogelijkheden openen zich als je ruimte maakt voor het diepe weten in jou?​

Stap voor stap vergroot je je bewustzijn van wie je ten diepste bent en kom je in contact met die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je ware potentieel is. Zo kom je tot de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas.

Innerlijke rust, sprankel en flow

​Als de woorden van je levensmissie helder zijn, neem je zelfverzekerder je plek in en doe je waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Zodat je in de eerste plaats dienend mag zijn aan jezelf en van daaruit automatisch aan het grotere geheel.

Deze driedaagse is voor jou als:

 • je helemaal tot leven wil komen in plaats van gewoon voort te doen en er het beste van maken;
 • je de passie en het potentieel dat in jou borrelt vorm en richting wil geven;
 • je op een kruispunt staat in je leven en ernaar verlangt iets anders te doen, iets dat je meer vervult, van meer betekenis is…;
 • je op zoek bent naar helderheid, over wie je bent en je volgende stap;
 • je behoefte hebt aan Me-time, herbronnen, terug thuis te komen bij jezelf;
 • je vanuit een diep weten en vertrouwen meer wil kunnen genieten van en in flow zijn met het leven.

Het aantrekkelijke zit ‘m in de diepere betekenis die je leven krijgt als je je levensmissie kent. Het ogenschijnlijk alledaagse wordt een zinvolle ervaring. Bijgevolg:

 •  Weet je klaar en duidelijk wat je te doen staat
 •  Daalt er rust over je heen en ontstaat er richting en krachtdie je helpen keuzes te maken
 • Durf je meer te gaan staan voor jezelf en ‘ervoor te gaan’
 • Zal je het leven als meer vervullend ervaren; je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw hoogste potentieel leef.
 • Gaan de dingen makkelijker en met meer plezier in je leven​​

Dit seminar geeft je ruggengraat, richting en drive om mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld.

 

Schrijf in via de site van Life Whispers

 

Ex-deelnemers aan onze levensmissie trainingen stellen het zo:

“Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST.”

Jan Frederik Léger – oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov

“Je levensmissie kennen geeft richting, kracht en zelfvertrouwen. Doordat mijn levensmissie duidelijk is voel ik me meer geaard en is er duidelijkheid over welke acties ik vanaf nu verder kan gaan zetten. De trainers hebben een fantastische missie, brengen rust, inspiratie, inzicht en coachen naar een bruikbaar en veelbelovend resultaat.”

Anja Van Steen, welzijnscoach

 

Door wie

Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en nodigt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken.

Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 

 

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach en eigenaar van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden. Sander is gecertificeerd door Alan Seale (internationaal Presence en Leadership coach, spreker en auteur) en draagt via zijn werk het gedachtengoed en de trainingen van Alan verder uit.

Sander zelf aan het woord: Door Bij Alan een intensief coachtraject te volgen, kwam ik meer en meer in contact met mijn eigen innerlijke bron. Zo ontwikkelde ik gaandeweg mijn intuïtieve vermogens en zocht ik de antwoorden niet langer buiten mezelf. Mijn levensmissie is ‘ik nodig mensen uit tot heelheid’. Dit houdt voor mij in dat ik mensen uitnodig hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen.

 

Praktische info

 • Van maandag 10 t.e.m. woensdag 12 juli 2023
 • We starten op maandag 10/7 om 9u30 en eindigen op woensdag 12/7 ten laatste om 17u30.
 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.
 • Je ontvangt het boek ‘In 10 stappen een heldere levensmissie’. Bij het boek hoort ook een online toolkit met enkele oefeningen en geleide visualisaties.

 

Prijs

 • Opleiding: je boekt deze driedaagse voor
  € 995 exclusief btw (zelfstandigen en bedrijven) / – € 100 vroegboekkorting bij aanmelding voor 15/05/2023
  € 711.50 inclusief btw (particulieren) / – € 50 vroegboekkorting bij aanmelding voor 15/05/2023
 • Verblijf: vanaf € …..
  Deze standaardprijs omvat jouw verblijf met 2 overnachtingen op de Heerlijckyt. Bij je inschrijving voor deze workshop ontvang van je van de organisator, Peter Plusquin, een link waarmee je zelf je verblijf kan boeken. Hier kan je alle voorkeuren opgeven: small, medium of large / single of shared volgens beschikbaarheid. Ook kamperen, thuisslapen of langer blijven is een optie die je kan aanvinken.

 

Schrijf in via de site van Life Whispers

 

Wat anderen vertellen:

“Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Levensmissie training van harte aan. Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.”
Meike Hornstra

“En absolute MUST DO! Het levensmissie seminar bracht me helderheid, vertrouwen, kompas, rust, bevestiging, kracht, moed en een actieplan. De trainers inspireren je om de beste versie van jezelf te worden en te zijn en zetten aan tot actie.”
Valerie Crauwels

 

Over je verblijf op de Heerlijckyt

Je verblijft in een kasteeldomein omgeven door 30 ha natuur. Je kan er tussen je opleiding of workshop door wandelen, genieten aan de vijver of je energie opladen aan oeroude bomen en krachtplekken. Breng dus zeker je wandelschoenen mee.

Je verblijf is inclusief: 

 • alle Heerlijcke maaltijden
 • doorlopend koffie, thee, levend water, frisdranken, versnaperingen, huisgemaakte vieruurtjes 
 • overnachting in stijlvolle kamer. Je kan kiezen voor small, medium of large & single of shared volgens beschikbaarheid
 • Snel inschrijven geeft meer keuzemogelijkheden
 • Tijdens de zomer kan je ook kamperen, dit geeft je korting op je verblijfskost

exclusief: drankjes uit de bar

Graag langer blijven of vroeger komen? 

Dat kan! Ook dit kan je als als extra optie kiezen bij je boeking.

Details

Start:
July 10, 2023
End:
July 12, 2023
Event Categories:
,

Other

When?
3-7 days
How?
Spirituality / Consciousness