Skip to main content
Loading Events

« All Events

Wheel of Wires: Seeds of Happiness

December 10 @ 6:00 pm - 11:00 pm

Zesde editie – Dinsdag 10 december 2024

Seeds of Happiness – Met Leo Bormans

Gelukkig zijn heeft minder te maken met geluk hebben dan met de vaardigheid om geluk te spotten en te verzamelen. Het is een levenshouding die je kan leren en die je helpt om op moeilijke momenten – als de winter te lang duurt, de regen maar niet stopt, of het onheil blijft komen – toch geluk te vinden.

In deze editie neemt geluksonderzoeker Leo Bormans ons mee in een talk waar je vanzelf al gelukkig van wordt. Vanuit zijn jarenlange onderzoek en ervaring deelt hij zijn kennis en reikt hij sleutels tot geluk aan.

Daarnaast nodigen we ook een aantal gasten uit die ons zeer praktische tools kunnen aanreiken. Geluksgewoontes die we in ons dagelijkse leven kunnen integreren en die ons helpen om van geluk een gewoonte te maken.

Na deze avond heb je alle sleutels in handen om de donkerte van de winter met een licht gemoed in te gaan.

 

Door wie

Spreker

Leo Bormans is schrijver, inspirator en wereldwijde ambassadeur van geluk en levenskwaliteit. Hij is de auteur van verschillende boeken die internationale bestsellers werden, o.a. The World Book of Happiness, The World Book of Hope, Geluk voor Kinderen en De knikkers van Qadir. Hij is een succesrijk spreker en adviseur van regeringen, managers, universiteiten, welzijnswerkers, leraren, organisaties enz over heel de wereld. Hij geeft workshops en lezingen voor zowel kleine groepen en grote zalen.

 

Andere gasten

programma volgt.

Praktisch

  • 18u00 diner (optioneel)
  • 19u30 Start event
  • 23u00 Einde

Prijs

  • voor particulieren: 65 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
  • voor professionals: 85 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (excl BTW)
  • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)
  • wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken

Wil je graag aan het event deelnemen maar heb je financieel minder ruimte, neem dan contact met ons op via info@heerlijckyt.org.

Inschrijven

Inschrijven via sebastiaan@heerlijkcyt.org

Wheels of Wires – SAMEN impact creëren

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Wheel of Wires is een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We laten ons inspireren door boeiende sprekers en vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

Details

Date:
December 10
Time:
6:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy