Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wheel of Wires: Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf

March 12 @ 6:00 pm - 11:00 pm

Derde editie: 12 maart 2024

Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf, Micky Masset & Lies Verswijvel

Dat ons bewustzijn een belangrijke poort is naar geluk, is intussen geen spectaculair nieuw inzicht meer. En toch worden vele natuurlijke methodes van bewustzijnsontwikkeling of -verruiming met argwaan of achterdocht bekeken en soms zelfs in de illegaliteit gehouden.

Vanuit zijn passie voor bewustzijnsontwikkeling startte Philip De Wulf een zoektocht die uitmondde in een Keynote Speech. Hierin neemt hij je mee in hoe de integratie van ervaringen van andere bewustzijnsvormen – dromen, extase, hypnose, meditatie en entheogene ervaringen opgewekt door natuurlijke (o.a. psylocibine) en soms synthetische middelen (o.a. MDMA) – ervoor kunnen zorgen dat je sterker en flexibeler kan zijn in je dagelijkse leven.

Hij besteed daarbij bijzondere aandacht aan hoe jonge adolescenten het verlangen en de kunst om van het leven te genieten kunnen terugvinden en zet zijn +40 jaar ervaring in consumentenpsychologie en global marketing nu in om te delen hoe zij/wij kunnen ontsnappen aan de druk van het TikTok gedreven materialisme.

Philip gaat snel in interactie met het publiek en laat wie wil graag kort ervaren hoe makkelijk het is om je bewustzijn te verruimen.

Nadien gaat hij in gesprek met o.a. Micky Masset (coach, therapeut en trainer) en Lies Verswijvel (kunstenares). Hun ervaring dat de donkerte een onlosmakelijk deel is in het leven en dat bewustzijn een sleutel is op ieders pad naar geluk, vormt hier de rode draad.

Door wie

Philip De Wulf is psycholoog, CEO van The Mission House, bestuurder van The Village & Common Fields of Grace, family man, yogi en labrador lover. Hij deelt in de keynote zijn visie op de hoognodige innovatie in de aanpak van mental wellness support en psychotherapie.

Micky Masset is coach, therapeut en trainer met vele jaren ervaring. Ze ontdekte al vrij snel dat je met enkel praten veel van je coachees niet alles kan geven wat ze nodig hebben. Zo kwam ze op het eclectische en holistische pad beland met lichaamswerk, chakra’s, trauma & energetisch werk en systemisch werk.  Een 10-tal jaar geleden woonde ze een tijdje in de States waar ze zelf in aanraking kwam met het veld van coaches en therapeuten die “altered states” gebruiken in hun werk.  Met én zonder middelen. Het werd een ongemeen boeiende tocht waarbij ze hele diepe en oude stukken in zichzelf heelde. Ze zag ook transformaties bij vrienden en collega’s en het domein van verruimd bewustzijn laat haar sindsdien niet meer los. Het is een absolute meerwaarde in het veld van therapie, coaching en sacred space. Lees meer over haar op haar website.

Lies Verswijvel is o.a. kunstenares, storyteller en spaceholder. Ze nodigt mensen uit om een meer zielsgerichte manier van zijn te verkennen en te ontdekken door middel van verhalen, verbeelding en creatieve expressie. Over haar ervaring dat de dood en donkerte onlosmakelijk verbonden is met het leven en ieders pad naar geluk, maakte ze een voorstelling. Lees meer over haar op haar website.

 

Praktisch

  • 18u: optioneel diner
  • 19u30 start
  • 22u15 netwerkmoment

Prijs

  • 65 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
  • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)

Wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken.

Inschrijven

Schrijf je hier in

 

Wheels of Wires – SAMEN impact creëren

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Wheel of Wires is een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We laten ons inspireren door boeiende sprekers en vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

 

Save the date voor de volgende editie!

-11 juni: You always have a choice met Kristin Verellen

Details

Date:
March 12
Time:
6:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy