Skip to main content
Loading Events

« All Events

Wheel of Wires: Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf

March 12, 2024 @ 6:30 pm - 11:00 pm

SAMEN impact creëren: zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Daarom organiseert de Heerlijckyt van Elsmeren: Wheel of Wires – the power of Community

Een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We nodigen een straffe spreker, inspirerende panelleden en een moderator uit om samen het thema om te spitten. Nadien bewerken we met iedereen samen deze grond. Vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden.

We laten de chemie zijn werk doen en zijn alvast benieuwd welke concrete ideeën of acties er uit de bus zullen komen. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

De Wheels of Wires vinden telkens plaats op dinsdagavond vanaf 18u15.

Programma

Derde editie: 12 maart 2024

Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf

Na + 100 jaar gesprekken achter gesloten deur, met als enige succesverklarende factor de “klik” die patient en therapeut al dan niet vinden, zijn er recent veelbelovende klinische studies opgezet die het gebruiken van andere bewustzijnvormen een kans geven. In sommige landen, helaas nog niet in België, is daarbij het gebruik van natuurlijke (o.a. psylocibine) en soms synthetische (o.a. MDMA) middelen ondertussen toegelaten.

Philip neemt je in zijn betoog mee in hoe de integratie van ervaringen van andere bewustzijnsvormen – dromen, extase, hypnose, meditatie en ja ook entheogene ervaringen- ervoor kan zorgen dat je je sterker en flexibeler kan voelen en opstellen in je dagelijkse leven.

Hij besteed daarbij bijzondere aandacht aan hoe jonge adolescenten het verlangen en de kunst om van het leven te genieten kunnen terugvinden en zet zijn +40 jaar ervaring in consumentenpsychologie en global marketing nu in om te delen hoe zij/wij kunnen ontsnappen aan de druk van het TikTok gedreven materialisme.

Philip gaat snel in interactie met het publiek en laat wie wil graag kort ervaren hoe makkelijk het is om je bewustzijn te verruimen.

Door wie

Philip De Wulf -psycholoog, CEO van Yellow Window Design, bestuurder van The Village & Common Fields of Grace, family man, yogi en labrador lover- deelt in de keynote zijn visie op de hoognodige innovatie in de aanpak van mental wellness support en psychotherapie.

Praktisch

 • 18u15 optioneel diner
 • 19u30 start
  Lezing
  Panelgesprek
  Interactie publiek
  Sprokkelen van noden
 • 22u15 netwerkmoment

Prijs

 • 80 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
 • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)

Wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken.

Inschrijven

Schrijf je hier in

Save the date voor de volgende editie!

-11 juni: You always have a choice met Kristin Verellen

Details

Date:
March 12, 2024
Time:
6:30 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy