Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantra for the boardroom (jaarprogramma)

January 31, 2023 @ 8:57 am

Voor wie?

Dit traject is voor ondernemers en bedrijfsleiders die het anders willen doen, die willen transformeren. Wil jij je bedrijf of organisatie leiden met een hart voor je medewerkers, voor je klanten, maar ook voor je gezin en vooral voor jezelf? Ben je niet bang om door de moeilijke stukken te gaan en ook naar jezelf te kijken? Wil je stappen zetten om balans te vinden tussen alle onderdelen van je mens-Zijn? Dan ben je hier helemaal op je plaats!

Hoe deelnemers dit traject ervaren

Het onderscheid tussen leider en mens is een illusie. Meer zelfs, volledig mens zijn maakt ons een beter leider. Het vraagt moed en volharding om naar jezelf in de spiegel te kijken, te luisteren naar de wijsheid van je lichaam en tegen de stroom van conventies en verwachtingen in te zwemmen.
Tantra for the Boardroom lijkt me een spannende shortcut om daartoe te komen met als zekere meerwaarde onmisbare reisgenoten. Zelf kwam ik altijd voller en heler terug van retreats met Griet Alice. Ze maakten me onmiskenbaar vrijer en gelukkiger.

Nele De Smet, gedelegeerd bestuurder EVOLTA

Programma

Tantra for the Boardroom is een open programma voor maximaal 12 ondernemers, bedrijfsleiders of leidinggevenden van diverse organisaties. Het traject is opgedeeld in 4 modules van 2 dagen.

Je krijgt van ons:

8 contactdagen voor echte informatie
Het is bewust een intensief traject en geen vrijblijvend tussendoortje. Het programma is ontworpen om écht dingen in beweging te zetten.

4 intervisies
Tussen de modules door zijn er intervisies waarin de groep elkaar steunt, aanmoedigt en scherp houdt. Op die manier blijf je ook écht in beweging tijdens het traject.

Een hechte groep van peers
Je verbindt een heel jaar lang met een hechte groep gelijkgestemde ondernemers. Samen houden jullie elkaar in beweging: je leert van elkaar, spiegelt elkaar, steunt en daagt elkaar uit.

Permanent contact met Griet Alice en Koen
We zijn niet alleen aanwezig als facilitatoren tijdens de modules, maar blijven het hele jaar door beschikbaar als coach, klankbord of sparring-partner. Helemaal voor jouw behoefte.

Concrete acties en resultaat
Je sluit elke module af met een concreet commitment naar jezelf en naar je bedrijf. Aan de hand van intervisies houden jullie elkaar als deelnemers scherp in het nakomen van deze beloftes. Op die manier garanderen we werkelijke transformatie bij jezelf en in je business.

Een ervaringsgericht totaalprogramma
Je beleeft en doorleeft de aanpak en technieken die je daarna ook onmiddellijk kan toepassen voor jezelf en voor je business. Het is persoonlijke ontwikkeling én transformatie van de organisatie.

In contact met je business
Het “zijns”-aspect is heel belangrijk, maar we blijven ook in connectie met de economische realiteit. We laten zien hoe gevoel en ratio hand in hand kunnen gaan.

Een overvloed aan expertise
Je wordt gegidst door Koen en Griet Alice; beiden ervaren bedrijfsleiders en facilitatoren

Door wie?

Koen Pellegrims: Ik ben een leraar in hart en nieren. Ik leef helemaal op wanneer ik mensen kan helpen groeien en zichzelf ontplooien. Ik voel bij mezelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Ik wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Griet Alice: Hallo, ik ben Griet Alice en een vrouw uit de Verenigde Staten, noemde me ooit een “wounded healer“… Elk retreat, elk programma, elke privé-sessie die ik met Full of Wonder in de wereld wil zetten, komt vanuit een eigen diepe wonde. Pijn die ik recht in de ogen durfde kijken en die me transformeerden als mens, als vrouw, als mama, als geliefde, als vriendin, als zus, als kind, als onderneemster. Een zoektocht uit de comfort zone maar het bracht me wel bevrijding en levenskracht. Ik gaf mijn carrière als General Manager en Visiting Professor op om mijn passie voor schoonheid en sacred sexuality in de wereld te zetten. Wie je ook bent, waar je ook onderweg bent op jouw pad: k neem je graag mee op reis binnenin jezelf. Een reis die misschien best wel spannend is, maar die ongelooflijk bevrijdend is achteraf.

Praktisch

  • Het traject is opgedeeld in 4 modules van 2 dagen.
  • Concrete data en tarieven: TBA

Contact 

Wil je hierover graag meer horen? Neem dan contact op via  0498/30.44.81

Schrijf je hier in

Over je verblijf op de Heerlijckyt

Je verblijft in een kasteeldomein omgeven door 30 ha natuur. Je kan er tussen je opleiding of workshop door wandelen, genieten aan de vijver of je energie opladen aan oeroude bomen en krachtplekken. Breng dus zeker je wandelschoenen mee.

Je verblijf is inclusief:

  • alle Heerlijcke maaltijden
  • doorlopend koffie, thee, levend water, frisdranken, versnaperingen, huisgemaakte vieruurtjes
  • overnachting in stijlvolle kamer. Je kan kiezen voor small, medium of large & single of shared volgens beschikbaarheid
  • Snel inschrijven geeft meer keuzemogelijkheden
  • Tijdens de zomer kan je ook kamperen, dit geeft je korting op je verblijfskost

exclusief: drankjes uit de bar

Graag langer blijven of vroeger komen? 

Dat kan! Ook dit kan je als als extra optie kiezen bij je boeking.

Details

Date:
January 31, 2023
Time:
8:57 am
Event Categories:
,
Website:
https://fullofwonder.be/

Other

When?
yearprogram
How?
relationship