Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wonderlovers weekend (jaarprogramma)

February 18, 2023 - February 19, 2023

Dit Valentijnsweekend is er niet zomaar even ‘uit’ zijn…Het is een wezenlijk onderdeel van een liefdestraject voor koppels met een groot verlangen naar elkaar. Omdat Wonderlovers beseffen dat ze in 2 dagen geen duurzame verandering realiseren in hun samen-zijn! Het is én én. Hiervoor is dus meer nodig.
Het is daarnaast essentieel om dagelijks thuis te leren blijven verbinden met elkaar in de kleine momentjes in de hectiek van de dag. En het is fundamenteel dat elk afzonderlijk leert verbinden met en genieten van zichzelf.

Wonderlovers Experience

Op al deze lagen ondersteunen we jullie in de Wonderlovers Experience: hét programma-op-maat waarbij we ondernemers en hun geliefde meenemen op ontdekkingsreis naar zichzelf én naar elkaar om zo samen de relatie van hun leven te beleven.

Jullie kunnen instappen voor 91 dagen (met mogelijkheid tot verlenging) of de all-inclusive waarbij wij gedurende 365 dagen dagelijks jullie liefdesgids worden.

Beschouw het als een compleet nieuwe taal in liefde leren. Een heerlijke taal gebaseerd op lijfelijkheid, verbinding, speelsheid, authenticiteit, genieten en seksualiteit. Deze taal leren doe je niet in 2 dagen.
Kom samen uit die winterslaap en laat ons jullie allebei heerlijk wakker maken!

Het brengt jullie als koppel:

Authenticiteit en radicale openheid
Je durft jouw waarheid brengen ook als het lastig is. Het uitspreken van je eigen behoeftes en verlangens, frustraties, kwetsuren voelt niet langer als een obstakel maar een bevrijding. Openheid is immers hét fundament van veiligheid.

Speelsheid
Er komt eindelijk volop ruimte voor spel, passie en verbinding; ook in de kleine gestolen momentjes thuis. Je komt uit je hoofd en speelt onbevangen met elkaar.

Intimiteit en seksualiteit

Jullie onderzoeken samen welke verlangens jullie hierin hebben en verkennen het onontgonnen terrein. Het pad van de Tantra brengt je helemaal in je lichaam en in overgave.

Verdieping
Je ervaart die diepgang in jullie samen-zijn waar je van droomde.

Gezondheid
Het belang van en de prioriteit voor zelfzorg. Dit alles start bij het koesteren van jouw lichaam als je heiligdom. Je ontwikkelt een gezonde energiebalans tussen alle rollen in je leven.

Lijfelijkheid
Lijfelijkheid tussen jullie ontstaat vanuit contact met jezelf. Je rekent niet op de ander om te raden wat je fijn vindt. Je gaat op ontdekking in je eigen lijf en leert uitspreken wat je fijn en minder fijn vindt. Van daaruit exploreren jullie in openheid de speelsheid, passie en erotiek die mag ontstaan tussen jullie als geliefden.

Tanken
Je kunt opladen in je relatie. Voor velen gebeurt dit vanuit het lichaam; wanneer de woorden stil mogen vallen… Jullie relatie wordt zo een bron van energie in plaats van een extra “moetje” op de todo-lijst.

Professionele flow
Als het stroomt in je relatie, dan stroomt het overal. De verandering zal ook voelbaar zijn in je professionele leven. Je staat anders in je bedrijf, je maakt op een andere manier verbinding en je trekt aan wat je uitstraalt!

Door wie?

Koen Pellegrims: Ik ben een leraar in hart en nieren. Ik leef helemaal op wanneer ik mensen kan helpen groeien en zichzelf ontplooien. Ik voel bij mezelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Ik wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Griet Alice: Hallo, ik ben Griet Alice en een vrouw uit de Verenigde Staten, noemde me ooit een “wounded healer“… Elk retreat, elk programma, elke privé-sessie die ik met Full of Wonder in de wereld wil zetten, komt vanuit een eigen diepe wonde. Pijn die ik recht in de ogen durfde kijken en die me transformeerden als mens, als vrouw, als mama, als geliefde, als vriendin, als zus, als kind, als onderneemster. Een zoektocht uit de comfort zone maar het bracht me wel bevrijding en levenskracht. Ik gaf mijn carrière als General Manager en Visiting Professor op om mijn passie voor schoonheid en sacred sexuality in de wereld te zetten. Wie je ook bent, waar je ook onderweg bent op jouw pad: k neem je graag mee op reis binnenin jezelf. Een reis die misschien best wel spannend is, maar die ongelooflijk bevrijdend is achteraf.

Contact 

Wil je hierover graag meer horen? Neem dan contact op via  0498/30.44.81

Boek hier je intake gesprek via Zoom

 

Schrijf je hier in

 

Over je verblijf op de Heerlijckyt

Je verblijft in een kasteeldomein omgeven door 30 ha natuur. Je kan er tussen je opleiding of workshop door wandelen, genieten aan de vijver of je energie opladen aan oeroude bomen en krachtplekken. Breng dus zeker je wandelschoenen mee.

Je verblijf is inclusief:

  • alle Heerlijcke maaltijden
  • doorlopend koffie, thee, levend water, frisdranken, versnaperingen, huisgemaakte vieruurtjes
  • overnachting in stijlvolle kamer. Je kan kiezen voor small, medium of large & single of shared volgens beschikbaarheid
  • Snel inschrijven geeft meer keuzemogelijkheden
  • Tijdens de zomer kan je ook kamperen, dit geeft je korting op je verblijfskost

exclusief: drankjes uit de bar

Graag langer blijven of vroeger komen? 

Dat kan! Ook dit kan je als als extra optie kiezen bij je boeking.

Details

Start:
February 18, 2023
End:
February 19, 2023
Event Categories:
,
Website:
https://fullofwonder.be/wonderlovers

Other

When?
yearprogram
How?
Relationship / Sexuality