Skip to main content
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Wheel of Wires: Make change happen met Cyriel Kortleven

December 12, 2023 @ 6:30 pm - 11:00 pm

12 December 2023: Make change happen met Cyriel Kortleven

Hoe doe je dat, duurzaam verandering realiseren? In je werk, in je leven, in de wereld? Hoe kies je voor nieuwe ongebaande wegen terwijl je instinctief verlangt naar veiligheid en stabiliteit? Hoe slaag je erin om effectief stappen te zetten en niet eindeloos te blijven dromen?

Cyriel Kortleven neemt ons mee in een energieke, inspirerende presentatie met veel interactie en humor. Met de hulp van inspirerende en ervaren Change Makers, gaan we nadien in groepjes concreet aan de slag met onze persoonlijke change-thema’s.

Spreker van de avond: Cyriel Kortleven

Al meer dan 20 jaar inspireert Cyriel organisaties zoals IKEA, NASA en Unilever om verandering aan te vliegen vanuit moed, vertrouwen en enthousiasme. Zijn pragmatische aanpak heeft hem de bijnaam ’Simplifier’ opgeleverd. In een complexe wereld hebben we behoefte aan eenvoudige perspectieven om te navigeren door de onzekerheid en problemen om te vormen in opportuniteiten.

Je mag praktische tips en technieken verwachten die je als leider gaan helpen om gedrag te beïnvloeden. Het publiek krijgt nieuwe taal en een energie-boost om de angst voor verandering te vertalen in een positieve attitude ten opzichte van de nieuwe wegen die bewandeld gaan worden. Cyriel gebruikt interactie en humor om een context te creëren waar mensen anders denken & voelen en ‘goesting’ krijgen om hun creativiteit en ondernemerschap in te zetten om de ambitieuze doelen te bereiken. Don’t mind the change. Change your Mind. Lees meer over Cyriel Kortleven.

Bijgestaan door ervaren & inspirerende Change Makers:

 • James Bampfield: als consultant, trainer en oprichter van o.a. Quinx, Spirituality for today, en The Crossing, is James al heel zijn leven professioneel gedreven door het werken met groepen. Hij begeleidt zowel organisaties als mensen naar meer waarachtigheid en vrijheid kracht.
 • Pascal van Loo: als change-architect en oprichter van PASAS, ligt de passie van Pascal Van Loo in het creatief ontwerpen van verandering- en transitiemanagement. De gepaste interventie op het juist moment is zijn leuze.
 • Stijn Staes: met Stappen met Stijn, begeleidt Stijn leiders en managers in persoonlijke en professionele veranderingen in tijden die vragen om durf, moed en hoop. In de podcast Studio Stijn, laat hij leiders aan het woord over inspirerend & authentiek leiderschap vanuit het hart.
 • Kim Hardy: ooit CEO bij Mamzel, nu social entrepreneur bij Zevenendertig Graden. Zowel haar professionele carrière als haar huidige job is een levend voorbeeld van de kracht van verandering.

Praktisch

 • 18u: optioneel diner
 • 19u30 start van het programma:
  • lezing door Cyriel Kortleven
  • voorstelling van de Change Makers
  • Iedereen gaat in groepjes zelf aan de slag met eigen change thema’s
  • We leggen de puzzel opnieuw samen en maken ons eigen commitment
 • 22u15 netwerkmoment

Prijs

 • 65 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
 • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)
 • wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken

Wil je graag aan het event deelnemen maar heb je financieel minder ruimte, neem dan contact met ons op via info@heerlijckyt.org.

Schrijf je hier in

 

 

Wheels of Wires – SAMEN impact creëren

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Wheel of Wires is een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We laten ons inspireren door boeiende sprekers en vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

 

Save the date voor de volgende edities!

-12 maart: Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf
-11 juni: You always have a choice met Kristin Verellen

Details

Date:
December 12, 2023
Time:
6:30 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy