Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Breathe in. Breathe out. Repeat.

January 26 - January 27

Achtergrond

Tijdens deze unieke tweedaagse krijg je de mogelijkheid om aan de hand van adem-, lichaams- en opstellingswerk, oude patronen te doorwerken en los te laten. Je komt thuis in je lichaam omdat dit werk je een nieuw gevoel van veiligheid, vrijheid en connectie met jezelf en anderen aanreikt.

Reconnect. Reset. Renew.

Het natuurlijk ritme van het leven is expansie en contractie, De eerste beweging waarin dit ritme vaak vast komt te zitten is onze ademhaling. Door het niet kunnen voelen en uiten van emoties, zet zich daar spanning vast… dat verstoort het ritme. Hierdoor lopen we letterlijk ‘vast’, niet alleen fysiek maar ook in onze gedachten én onze emoties. We houden krampachtig iets vast, we slagen er niet in om de golven van het leven door ons te laten stromen. Het ritme verdwijnt. Je hoort niet meer wat je hart wil. We verliezen de vrijheid om ons échte leven te leiden, lief te hebben, keuzes te maken en richting te kiezen.

Diep verbonden durven ademen herconnecteert ons met expansie en contractie in ons leven. Het zorgt ervoor dat we terug contact kunnen maken met ons eigen unieke ritme en expressie.

De basis van ons werk is Biodynamisch Ademwerk en Traumarelease (BBTRS) waarin adem, meditatie, beweging, aanraking, geluid, emotionele expressie centraal staan. Tijdens deze tweedaagse werken we zowel met ademwerk, als lichaams- en opstellingswerk om de blokkades in ons leven (werk, relaties, leven,…) tegemoet te gaan.

Voor wie?

Deze tweedaagse is voor zoekers, mensen die heel bewust een diepere laag in hun persoonlijk bewustzijn willen aanraken.

  • Heb je al een deel van het pad in persoonlijke ontwikkeling afgelegd?
  • Heb je het gevoel dat je een diepere laag aan te raken hebt?
  • Ben je op zoek naar nieuwe manieren om je complete zelf te ervaren?

Dan is deze tweedaagse iets voor jou!

Min. 6 deelnemers, max 10 deelnemers.

Door wie?

Deze tweedaagse wordt gegeven door Astrid Alders en Hans Hoegaerts van Padma.

Hans Hoegaerts werkt als facilitator voor individuen en groepen en begeleidt hen naar meer bewustzijn en groei. De belangrijkste thema’s waar hij rond werkt zijn: Identiteit, Vrijheid en Levendigheid. Hij is al meer dan 15 jaar bezig met zelfontwikkeling. Hij gebruikt perspectieven van verschillende modaliteiten zoals: BBTRS, Lichaamswerk (MER en Lomi), Systemische coaching, Opstellingen, Clean Language, Voice Dialogue, Archetypes, Leadership Embodiment,….

 

Astrid Alders is psychologe, familie-en organisatieopsteller, voice dialogue en BBTRS facilitator. Voor Astrid gaat heel haar werk over het zichtbaar maken van dat wat gezien en gevoeld wil worden. Ze creëert een brave space voor individuen en systemen om te voelen waar de energie vastzit en om de beweging te durven maken waardoor deze energie weer vrij kan komen. Ze verkent graag nieuwe paden en dat bracht haar de laatste jaren in contact met verschillende vormen van opstellingswerk en traumagericht ademwerk.

Praktische info

Vrijdag 26 tot zaterdag 27 januari 2024 telkens van 9u30 tot 17u00 (welkom vanaf 9u.)

Prijs

Begeleiding tijdens deze 2 dagen:

  • Particulieren: 560 euro (BTW inbegrepen)
  • Ondernemers: 630 euro (BTW inbegrepen)

Dit is alles inclusief: programma, lunch, diner, versnaperingen, drank, locatie, overnachting 2p. kamer, ontbijt (1p. kamer mogelijk mits toeslag 45 euro).

Contacteer ons als de prijs je enige obstakel is! Betalen in schijven is mogelijk.

Schrijf je hier in

Details

Start:
January 26
End:
January 27
Event Category:

Other

When?
1 - 2 days
How?
Mindfullness / Meditation / Yoga