Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wheel of Wires: You always have a choice met Kristin Verellen

June 11 @ 6:00 pm - 11:00 pm

Vierde editie – Dinsdag 11 juni 2024

You always have a choice met Kristin Verellen en Greet Heylen

In tijden waarin polarisatie en vervreemding lijken te overheersen, is ontmoeten in een Cirkel van groot maatschappelijk belang. Het is een voorwaarde om tot verdraagzaamheid te komen … en laat dat nu nét het thema zijn van deze editie. Daarom kiezen we ervoor om op deze avond over onze verschillen heen samen in een Cirkel te gaan zitten en vanuit kwetsbaarheid te spreken. Dat vraagt moed, maar levert tegelijkertijd zoveel kracht op. Hierin komen we tot een ongekende verbinding met elkaar en met onszelf. En dan … feest! Vanuit deze nieuwe verbondenheid dansen we samen het leven tijdens een compact dansfeest. Een uurtje kort en krachtig vieren met DJ Lisa Jordens, de vrolijkste DJ van het land. 

Deze Cirkel wordt geleid door Greet Heylen en Kristin Verellen, die haar levenspartner Johan verloor in de aanslagen van 22 maart 2016. Zij koos ervoor om niet de weg van verharding in te slaan, maar te kiezen voor verbinding en verdraagzaamheid. Met ‘We Have The Choice’ richtte ze een pionierende organisatie op om deze hoopvolle cultuurverandering voeding geven.

Door wie

Kristin Verellen is consultant en procesbegeleider, en creëert workshops en rituelen voor ontwikkeling, verbinding en verandering in organisaties. Zowel voor individuen, teams als hun leiders. Ze is erkend gestalt therapeut, systemisch opsteller, loopbaan- en leiderschapcoach. Ze is de oprichtster, het gezicht en de stem van ‘We have the choice’ voor media en pers, geeft lezingen en getuigenissen, en ontwikkelt mee de visie en het partnernetwerk.

Greet Heylen is cirkelfacilitator en netwerkster bij ‘We have the choice’. Daarnaast is ze oprichter en projectleider van verschillende regeneratieve initiatieven en ondernemingen. Ze zet haar enthousiasme, verbindingskracht en organisatietalent in om de werking van ‘We have the choice’ in goede banen te leiden.

Lees meer over We have the choice.

Lisa Jordens is de vrolijkste DJ van het land. Denk 60’s, 70’s, 80’s in vette mix met hits van vandaag en af en toe een smaakvolle foute schijf. Ze vulde haar palmares met sets op Festival Dranouter, Kunstencentrum de Vooruit & deSingel, Camping Vlasmarkt en Charlatan.

 

Praktisch

  • 18u00 diner (optioneel)
  • 19u30 Start event
  • 21u45 Feest met dj
  • 23u00 Einde

Prijs

  • 65 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
  • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)
  • wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken

Wil je graag aan het event deelnemen maar heb je financieel minder ruimte, neem dan contact met ons op via info@heerlijckyt.org.

Inschrijven

Schrijf je hier in

Wheels of Wires – SAMEN impact creëren

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Wheel of Wires is een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We laten ons inspireren door boeiende sprekers en vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

Details

Date:
June 11
Time:
6:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy