Skip to main content
Loading Events

« All Events

Wheel of Wires: You always have a choice met Kristin Verellen

June 11, 2024 @ 6:30 pm - 11:00 pm

SAMEN impact creëren: zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt vormen, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen. Daarom organiseert de Heerlijckyt van Elsmeren: Wheel of Wires – the power of Community

Een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten! We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s. Hoe willen we dat de wereld er over 50 jaar uitziet? En hoe kunnen we daar zelf heel concreet aan bijdragen? Dat is het uitgangspunt!

Elke avond staat 1 thema centraal. We nodigen een straffe spreker, inspirerende panelleden en een moderator uit om samen het thema om te spitten. Nadien bewerken we met iedereen samen deze grond. Vanuit de rijkdom van ieders achtergrond, kennis en levenservaring, planten we zaadjes, oogsten we ideeën, en is er ruimte om op een interactieve manier met elkaar te praten en te verbinden.

We laten de chemie zijn werk doen en zijn alvast benieuwd welke concrete ideeën of acties er uit de bus zullen komen. Uiteraard is er achteraf volop tijd om verder na te praten aan de bar en nieuwe allianties of snode plannen te smeden voor maatschappelijke verandering.

De Wheels of Wires vinden telkens plaats op dinsdagavond vanaf 18u15.

Programma

 • 18u15 optioneel diner
 • 19u30 start
  Lezing
  Panelgesprek
  Interactie publiek
  Sprokkelen van noden
 • 22u15 netwerkmoment

Prijs

 • 80 euro voor het event incl drankje vooraf en drankjes achteraf (incl BTW)
 • optioneel: 35 euro voor het diner incl water, thee, koffie (incl BTW)
 • wil je nadien genieten van een heerlijcke nachtrust dan kan je natuurlijk ook een kamer boeken

Wil je graag aan het event deelnemen maar heb je financieel minder ruimte, neem dan contact met ons op via info@heerlijckyt.org.

Inschrijven

Schrijf je hier in

Details

Date:
June 11, 2024
Time:
6:30 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Other

When?
1 - 2 days
How?
Systems Thinking / Strategy