Skip to main content
Loading Events

« All Events

De tekens verstaan – over plek en ordening in verbindend leiderschap

July 3 - July 5

Voor wie?

Deze driedaagse open training is toegankelijk voor iedereen: van particulieren tot senior leidinggevenden uit alle sectoren: openbare besturen, het bedrijfsleven, de wetenschap, de overheid, het onderwijs, de zorg, non-profit organisaties, managers,
teamverantwoordelijken, coaches en adviseurs… die willen zoeken naar dienende antwoorden op wat de context van hen vraagt. En die bereid en in staat zijn om de eigen ervaringen in te brengen en de nog onontgonnen gebieden in henzelf willen ontginnen.

Programma

Je leert de kunst om de tekens in jezelf en in je leef- en werkcontext te lezen en in een ander licht te zien. Leiders die koersen op deze ordening van wat geleerd, geëerd of hersteld wil worden verstaan de kunst om de eenvoud terug te vinden van wat werkelijk dient:

 • Het verkennen, het ervaren en het bewust ‘gewaarworden’ hoe onze fysieke dimensie en contact met het lijf van wezenlijk belang zijn in de ontmoeting;
 • Je eigen overdracht als leerlandschap te onderzoeken;
 • Bewustzijn vanaf welke plek je je leiderschap vormgeeft;
 • De consequenties van je handelen als richtsnoer te nemen;
 • De ordening als gids te beschouwen;
 • Duurzame verandering als leerproces te zien

 

Door wie?

Evolvere biedt deze training aan in samenwerking met Morten Hjort, directeur en eigenaar van Phoenix Opleidingen Nederland

Morten Hjort (1967) is directeur en eigenaar van Phoenix Opleidingen te Utrecht en inspirerend trainer, voorman en mede-ontwikkelaar van een groot aantal opleidingen. Hij heeft veel affiniteit met het begeleiden van organisaties en leiderschapsvraagstukken en het ontwikkelen van de grote lijn in veranderingsprocessen.

 

Co-trainer Jos Meekers (1960) Evolvere. Zijn jarenlange ervaring in de omgang met managers enleidinggevenden en zijn eigen ontwikkeltraject zet hij in als coach en trainer in zijn werk met Mens en Organisaties op het snijvlak van persoonlijke thematiek en organisatiethematiek.

 

Getuigenissen

Voor meer informatie download hier de nieuwe digitale brochure met getuigenissen van deelnemers van vorige edities: De tekens verstaan

 

Praktisch

Van woensdag 3 t.e.m vrijdag 5 juli 2024.
We starten op woensdag 3/7 om 9u en eindigen op vrijdag 16/6 om 15u30.

Prijs

De totaalprijs omvat de training én het verblijf:

 • Dit is een residentieel programma inclusief 3 dagen accommodatie, 2 overnachtingen in een éénpersoonskamer, catering, gebruik van het domein, doorlopend koffie, thee, water gedurende de dag. Vegetarisch lunchbuffet met soep en een vegetarisch dinerbuffet met dessert.

Deelnemersbijdrage:

 • Zakelijk tarief: €1.950,00 excl. BTW en €2.359,50 incl. BTW (indien geldig BTW nummer).
 • Schrijf je in als particulier, dan betaal je €1.950,00 (BTW incl.).

Je kan ook een voorovernachting met ontbijt boeken. Deze reserveer je dan zelf via info@heerlijckyt.org.  Prijs vanaf 76 euro, excl BTW.

Vragen?

Per mail naar Jos

of telefonisch via: 0478 380 296

Schrijf je hier in

 

Over je verblijf op de Heerlijckyt

Je verblijft in een kasteeldomein omgeven door 30 ha natuur. Je kan er tussen je opleiding of workshop door wandelen, genieten aan de vijver of je energie opladen aan oeroude bomen en krachtplekken. Breng dus zeker je wandelschoenen mee.

Je verblijf is inclusief:

 • alle Heerlijcke maaltijden
 • doorlopend koffie, thee, levend water, frisdranken, versnaperingen, huisgemaakte vieruurtjes
 • overnachting in stijlvolle kamer.

Graag langer blijven of vroeger komen? 

Dat kan voor eigen rekening. Reservatie via de Heerlijckyt van Elsmeren.

Other

When?
3-7 days
How?
Spirituality / Consciousness