Skip to main content

Tantra for the boardroom (jaarprogramma)

Een open jaarprogramma in cadans met de seizoenen. Voor ondernemers die leiden vanuit de ratio én de emotie, vanuit de cijfers én het gevoel, vanuit het hoofd én het hart. Voor mensen die die niet bang zijn om met hun ambities én hun angsten naar kantoor te komen.

Masterclass Systemic Presence

In het leiden en begeleiden van individuen, teams en organisaties bepaalt de kwaliteit van jouw aanwezigheid als professional de complexiteit die omarmd kan worden. In deze jaaropleiding ontdek en ontwikkel je jouw systemisch meesterschap als professional zodat je organische en duurzame verandering te realiseren, een lerend systeem te creëren en groei te bevorderen.

JAARTRAJECT

Wonderlovers weekend (jaarprogramma)

Het weekend van 18 en 19 februari organiseren Griet Alice en Koen een Valentijnsweekend, hét winter retreat voor geliefden. Omdat het belangrijk is om even de thuiscontext volledig los te laten en samen bij te tanken op een hemelse plek. Dit Valentijnsweekend is een onderdeel van het jaarprogramma Wonderlovers.

La Loba: Ont-dek de schoonheid in jezelf

Een weekend voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen, die het gevoel heeft telkens in dezelfde patronen terecht te komen, en die uit het hoofd en in het lichaam wil geraken. Hoe laat je jezelf zien? Wat zit er verborgen? En wat wil er ontdekt worden?

Samenwerkdag

Zin om op de dag van de vrijwilliger een hele dag buiten te werken in de goeie lucht samen met andere heerlijcke mensen en ondertussen te genieten van de natuur in ons domein? Om dan na het harde werk de dag goed af te sluiten met eenhapje en een drankje?

Magic of Weaving XL

Yes, lente! Dat vraagt om een bijzondere editie! Kom je mee vieren? Dat dag en nacht terug even lang duren, dat Ostara, de godin van het lente-licht zich toont en dat nieuw leven wakker wordt? Samen dineren, gevolgd door een lente-ritueel en een Extatic Dance sessie met live-muziek. Een editie om niet te missen.

Tribe Gathering – rituelen in professionele context

Ervaar via hands-on workshops en inspirerende internationale sprekers wat rituelen kunnen betekenen in jouw professionele context. Ontdek op welke manieren je als leider, organisatiecoach of bedrijfsconsultant rituelen en Oude Wijsheid kunt inzetten om meer verbinding en gedeelde purpose te creëren. Wissel tips en ervaringen uit op deze unieke netwerkbijeenkomst.

The resilient leader

Dit 3-maanden traject helpt je als leidinggevende om je energielevel, zowel mentaal als fysiek, te optimaliseren. Via biometrische metingen krijg je persoonlijke inzichten in je energielekken (vb. slaap, stress, ...). Van daaruit werken we via lichaamsgerichte methodes zoals ademwerk, ijsbaden, workouts, intermittent fasting en andere leefstijlinterventies om niet alleen de fysiologie maar ook je kwaliteit van denken, besluitvaardigheid en focus te verbeteren.

TRAJECT VAN DRIE MAANDEN

Lomi Lomi Workshop

In deze workshop leer je technieken aan om in de praktijk een basisbehandeling Lomi Lomi te geven. Maar tegelijkertijd heeft de training ook een effect op jezelf. De kennis en diepte van de Hawaiiaanse spiritualiteit en methodes zijn krachtig en diep. De training heeft dan ook automatisch impact op je persoonlijke transformatie.

Nature wisdom & contemporary shamanism for coaches

A 2 day training for coaches and in extension everybody who wants to explore the wealth of nature wisdom and shamanism and integrate these in their daily lives of work, family and community.

The Gateway – Creatieve tempel voor artiesten

The Gateway is een tempel van rust, heling en creatie voor artiesten van verschillende disciplines. Een unieke ervaring waar je via lichaamswerk, kunsttherapie en collectieve creatie je authenticiteit in het licht zet en ondersteund wordt ten volle naar buiten te komen.

Corporate Rituals Essentials

Rituals in communities and organizations: what, how, and why? A practical 2day introduction to ancient wisdom for contemporary leaders and facilitators. For leaders, facilitators, and coaches interested in the potential of rituals for companies, communities, and organisations.

Contact improvisation festival

Contactimprovisatie is een dansvorm waarbij contact met een ander centraal staat. Je leert loslaten, oprecht luisteren, vertrouwen in jezelf en de ander, open bewustzijn, grenzen aangeven en respecteren.

Healing Retreat Essential

2 days retreat to release your inner mental, emotional and physical blockages. This workshop is for everyone who wants to restore their inner balance. There are no prerequisites to participate except having an open mind and willingness to leave the well-known path. We believe in each person’s capacity to heal themselves supported by the power of the group proces.

Training Medicijnenwiel – Creatie Medicijnwiel

In deze 2 dagen leer je de natuur beschouwen als een gids voor leiderschap en transformatie in organisaties. Het Medicijnwiel staat voor de natuurlijke structuur van het leven. Het ritme van de seizoenen, de fasen in een leven, de windrichtingen, … Tijdens de introductiedag maak je kennis met het Medicijnwiel en ontdek je hoe kan je het inzetten als methodiek voor persoonlijke en collectieve processen, ook in een professionele context. Op dag twee maak je je eigen medicijnwiel, zodat je met je eigen tool naar huis kan.

Fluisterfestival

Samenkomen onder vrouwen op een kasteel.
Voeg daar snuifjes zinnelijkheid aan toe.
En wolkjes wildheid.
Dan krijg je iets prikkelends en spannends.
Een fluisterfestival…

Masterclass: Trauma in Organisaties

In deze vernieuwde residentiële zesdaagse leer je trauma's in organisaties herkennen, aanpakken en voorkomen! Een 'trauma' linken we in de eerste plaats aan een persoon maar het kan zich ook manifesteren in organisaties, bv. door een sanering met pijnlijke ontslagen. Het effect van een systeemtrauma kan zo vernietigend zijn dat het de organisatie als een sluipend gif immobiliseert.

TRAJECT VAN DRIE MAANDEN

Ambrosia & Nectar – masterclass in magic

This 3day workshops for those who are longing to grow more into themselves, working through their own issues, empowering their mission and bringing it to live in the world. At service of the well-being of communities, environment and the essence of human being. It is not a time to shy away from our gifts and power. It is time to co-create, imagine and reinvent our future.

Samen de Heerlijckyt nog mooier maken

Zin om een hele dag buiten te werken in de goeie lucht samen met andere heerlijcke mensen en ondertussen te genieten van de natuur in ons domein? Om dan na het harde werk de dag goed af te sluiten met een hapje en een drankje?

De dans tussen persoonlijke en collectieve wijsheid

Een tweedaagse workshop over belichaamd leiderschap en zelfsturing op persoonlijk en organisatieniveau. Hierin leer je werken met cultuur- en structuurelementen die collectieve wijsheid bevorderen. Een training die je laat dansen: zowel leiden als volgen.

Verbindende communicatie

Met Verbindende Communicatie kan elke betrokkene verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gevoelens en behoeften. Deze ontwapenende openheid inspireert mensen om op een duidelijke manier datgene te zeggen (en te horen) wat essentieel is voor een goede relatie. 

Ontwikkel een helder innerlijk kompas

Voel je dat jouw pad in het leven niet meer klopt? Dat het je uitput en je geen vervulling brengt? Zie je veel te veel mogelijkheden en weet je niet hoe je hier een keuze in kan maken? Of wil je jouw talenten en ervaring nóg preciezer kunnen richten op wat de wereld vandaag nodig heeft? In deze training leer je jouw innerlijke wijsheid te ontwikkelen en jouw interne kompas zo precies af te stellen dat je moeiteloos de juiste koers kan varen.

Radical Collaboration® Trainer Certification program (RCTC)

An intensive 7 day program to become a certified Radical Collaboration® trainer.
Learn how to facilitate 3 day in-house or open Radical Collaboration® workshops to support leaders, teams and organizations in creating effective and meaningful collaborative environments with more openness, trust, self-accountability and constructive conflict resolution.

Play Move Dance: the story of your body

Deze drie dagen gaan over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit. Via diverse creatieve opdrachten zal je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaren. Het is een ideaal programma voor iedereen die van bewegen houdt en die een volgende stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Iedereen met een lijf kan meedoen.

Wil jij deze vakantie ‘echt’ samen zijn?

Ben je op zoek naar een net iets andere vakantieformule? Naar een mooie plek waar je tot rust kan komen maar ook iets moois kan bijdragen? We bieden je een prachtig kasteeldomein, leuke mensen, gezond eten, de kans om te rusten en te verdiepen, maar ook om samen te werken en iets blijvends te creëren.

Healing Retreat Intensive

A 4 days intensive retreat to release your physical, mental and emotional blockages in relation to other people. For anyone who is dealing with unsolved pain in their life and who wants to break through protective armours to make an opening for more love for yourself and others.

Eros Mystery School

Mystery School is a unique experience of deep immersion in the practice of Outrageous Love and Eros. In this 5-Day retreat, there will be daily dharma-talks with Dr. Marc Gafni, our lead teacher, along with deep musical dives and embodied workshops and sessions with our team of seasoned practitioners and teachers.

Verdiepende verbinding via ademwerk

Een unieke tweedaagse waarin je de mogelijkheid krijgt om aan de hand van ademwerk, lichaams- en opstellingswerk, oude patronen te doorwerken en los te laten. Je komt tijdens deze tweedaagse thuis in je lichaam omdat het werk je een nieuw gevoel van veiligheid en vrijheid aanreikt. Diepe connectie met jezelf en anderen is het resultaat van bewust en oordeelloos contact maken met je emoties.

Opleiding Persoonlijk Leiderschap

In de huidige samenleving is leidinggeven niet meer uitsluitend weggelegd voor managers en werkgevers. Iedereen geeft leiding: aan zichzelf en aan anderen, in horizontale en verticale relaties, in werk en privésfeer. In deze 6daagse opleiding leer je op een open, authentieke manier hoe je jezelf (en daardoor ook anderen) kan sturen. Je leert contact te maken met je innerlijk kompas om zo bewuster en proactiever in het leven en het werk te staan.

TRAJECT VAN DRIE MAANDEN

Vakopleiding tot extern organisatiecoach

Zit je momenteel in een rol waar je wil, kan of mag bijdragen aan organisatievernieuwing? Dan is deze 6x2daagse residentiële opleiding iets voor jou. Het is immers door de manier waarop een organisatie ontworpen is en hoe die wordt aangestuurd dat het een plek wordt waar menselijk potentieel verschrompelt of begint open te bloeien.

TRAJECT VAN VIJF MAANDEN

Ode aan de donkerte – exclusieve première voor supporting ambassadors – Livinglei Leuven

Wat als we zouden opgroeien met de boodschap dat 'mens zijn' betekent dat we ons soms ook slecht mogen voelen? Wat als donkerte gewoon ruimte zou krijgen? Zouden we het dan niet makkelijker kunnen delen met anderen? Zou maatschappelijk begrip de donkerte niet minder zwaar maken?

Deze verdiepende première is een exclusief event voor de supporting ambassadeurs van dit project. Het is een warme bijeenkomst waar professionals uit verschillende vakgebieden kunnen samenkomen om ideeën uit te wisselen, contacten te leggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Opleiding tot organisatieopsteller

In deze 15-daagse residentiële opleiding leer je stapsgewijs organisatievraagstukken doorgronden vanuit een systemisch perspectief met behulp van organisatieopstellingen. Je leert het gebruik van de organisatieopstelling afstemmen op de vraag van je cliënt en de organisatie en je kan dankzij de opleiding heel wat systemische interventies inzetten als organisatieopsteller.

TRAJECT VAN ZES MAANDEN

Postponed De kracht van geld – over geld en levensenergie

Je houding tegenover geld is een directe spiegel van hoe je in het leven staat. Hoe ga ik om met dat opgespaarde geld, het resultaat van mijn energie? Wat kan ik daarin aan? Welk risico durf ik te nemen met de vitale energie van geld: want het stromen ervan kan juist veel nieuwe energie opleveren.

Systemisch navigeren in het landschap van familie verbindingen & organisatie belangen

Onvervulde behoeftes die je als kind niet hebt gekregen, worden onbewust geprojecteerd op mensen in organisaties. Dit leidt tot teleurstellingen. Het zou veel beter zijn als we leren begrijpen dat familiale relaties en werkrelaties essentieel van elkaar verschillen. In deze training gaat Hilbrand aan de slag met het ESP systeem om deze verwevenheid te ontrafelen. ESP staat voor de mate waarin mensen in staat zijn om hun emoties te reguleren, sociaal weerbaar en veerkrachtig en psychologisch stabiel zijn.

Wheel of Wires: Shape your mind to shape your future met Eric Boydens

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt kunnen worden, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen.
Daarom organiseert de Heerlijckyt van Elsmeren ‘Wheel of Wires’: een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten. We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s en kijken alvast uit naar de nieuwe bewegingen die daaruit zullen ontstaan.

Ambrosia & Nectar – masterclass in magic

This 3day workshops for those who are longing to grow more into themselves, working through their own issues, empowering their mission and bringing it to live in the world. At service of the well-being of communities, environment and the essence of human being. It is not a time to shy away from our gifts and power. It is time to co-create, imagine and reinvent our future.

Holistische yoga retreat

Heb je nood aan zuurstof, milde beweging en voeding voor je ziel? Gun jezelf een weekend van diepe rust en de kans om te groeien zowel op fysiek als spiritueel niveau, onder begeleiding van een team van ervaren yogadocenten én professionele coaches. Jouw yogaweekend wordt een inspirerende en verkwikkende ervaring. Zodat je lichtheid ervaart in je balans!

Kashmiri Tantra Massage Weekend

Swami Anahata is bringing the transformative Kashmiri Tantra Massage to Belgium for both singles and couples. This massage ritual from North India, rooted in the tradition of Kashmiri Shaivism, will bring healing & harmony to your body, mind, heart and soul. Through conscious, delicate, and loving touch, you'll experience healing and harmony like never before.

Corporate Rituals Essentials (fall edition)

Rituals in communities and organizations: what, how, and why? A practical 2day introduction to ancient wisdom for contemporary leaders and facilitators. For leaders, facilitators, and coaches interested in the potential of rituals for companies, communities, and organisations.

Het Persoonlijk Jaar – Jaaropleiding basisjaar

Het Persoonlijk Jaar laat zich het meest vergelijken met een innerlijke reis. Een reis naar je diepste verlangens, je eigen kwaliteiten, en je bron van inspiratie. Het Persoonlijk Jaar is een tweejarig traject in België, bestaande uit een basisjaar en een verdiepingsjaar, waarbij je per jaar kunt intekenen.

JAARTRAJECT

Verdiepende verbinding via ademwerk

Een unieke tweedaagse waarin je de mogelijkheid krijgt om aan de hand van ademwerk, lichaams- en opstellingswerk, oude patronen te doorwerken en los te laten. Je komt tijdens deze tweedaagse thuis in je lichaam omdat het werk je een nieuw gevoel van veiligheid en vrijheid aanreikt. Diepe connectie met jezelf en anderen is het resultaat van bewust en oordeelloos contact maken met je emoties.

Vrouw en impact

In deze tweedaagse training leer je om als vrouw meer impact te krijgen en blijf toch trouw te blijven aan je authentieke zelf. Je ontdekt wat in de weg staat om je te laten horen en jezelf te laten zien. Door bewustzijn, praktische oefeningen en opdrachten leer je jouw unieke expressie met meer vrijheid en impact naar buiten brengen.

Wheel of Wires: Make change happen met Cyriel Kortleven

We leven in een tijd die vraagt om verandering. Op vele vlakken merken we dat het oude niet meer werkt en er nood is aan nieuwe paradigma en aan andere wegen. Maar hoe doe je dat, duurzaam verandering realiseren? In je werk, in je leven, in de wereld?
Op deze avond brengen we ervaren Change Makers samen. Laat je inspireren en motiveren. Make your change happen!

Breathe in. Breathe out. Repeat.

Tijdens deze unieke tweedaagse ga je aan de hand van adem-, lichaams- en opstellingswerk, oude patronen doorwerken en loslaten. Je komt thuis in je lichaam met een nieuw gevoel van veiligheid, vrijheid en connectie met jezelf en anderen.

Ontdek zelf onze feestelijke en pure keuken

Die speciale momenten samen vieren met familie, vrienden, collega's,.... dat kan bij ons op een prachtige plek. Maar naast een bijzondere locatie is natuurlijk lekker en verrassend eten een must. Benieuwd naar wat we jou kunnen bieden, kom dan naar de tasting op za 3 februari.

Wheel of Wires: Happiness beyond your wildest dreams met Philip De Wulf

Zoals losse draden op een weefgetouw samen een uniek tapijt kunnen worden, geloven we dat inspirerende mensen en organisaties in verbinding met elkaar een impactvolle community kunnen vormen.
Daarom organiseert de Heerlijckyt van Elsmeren ‘Wheel of Wires’: een nieuw format voor inspirerende ontmoetingsmomenten. We brengen straffe mensen met innovatieve ideeën samen rond urgente thema’s en kijken alvast uit naar de nieuwe bewegingen die daaruit zullen ontstaan.